Magunkról

PARTY CITY - A PARTIKELLÉK ÉS LUFI ÁRUHÁZ

A Partikellék és Lufi Áruház, Budapesten a Mammut I. Bevásárlóközpont földszintjén, a  Campona Bevásárlóközpont 1. emeletén a mozi mellet, illetve Ózdon, az InterSpar területén belül 300m2-en található.

Gumi- és fólialufik forgalmazásával, maszkok és parókák, jelmezek, szezonális parti-, és papír dekorációs termékek, dekorációs kiegészítők értékesítésével és kiszállításával, fújógépek és fényfüggönyök bérbeadásával, léggömbök feliratozásával és rendezvények teljeskörű dekorációjával és lebonyolításával foglalkozik, országos szinten.

Kínálatunkban megtalálhatóak a névnapi-, születésnapi-, gyermek- és felnőtt partikhoz, lány-, illetve legénybucsúkhoz, esküvőkhöz, megnyitókhoz, állami ünnepekhez tartozó termékek is.

Üzleti kapcsolatainkban az állandóságra és a magas minőségre, míg szolgáltatásainkban a változatosságra, az egyediségre törekszünk. Áraink piacképesek, reméljük, hogy a képeink magukért beszélnek.


Party Store Hungary Kft.

Levelezési cím: 1024 Budapest Lövőház u. 1-5.
E-mail: partycity@invitel.hu
Tel: +36-20/404-6885, +36-20/404-6997, +36-20/353-2245     

Party City

Party City-Party Point, Mammut-Campona-Ózd, Partikellék és Lufi Áruház, ballagási lufik, ballagási termékek, ballagási dekoráció, maszk, farsang, star wars, batman, pókember, darth wader, elvis, marilyn, jacko, bajusz, szakáll, boszorkány, angyalszárny, boa,

Facebook